-Företag har i rådande Covid-19-läge fortfarande ett stort behov av att träffas och kommunicera med sina kunder och kollegor. Då detta inte kan ske på traditionell manér varken nu eller på lång sikt framöver så ser vi ett snabbt växande behov av att kunna erbjuda tjänster inom Live-streaming, förinspelad video- och ljudproduktion. Säger Thomas Savolainen, delägare på Studio Bankvalvet.

Studio Bankvalvet har funnits precis vid Stortorget i Gävle sedan år 2008 och har erbjudit tjänster inom ljudproduktion och foto till både företag och privatpersoner. Utöver den imponerande ljudstudion i det 120 år gamla bankvalvet så har deras lokaler snabbt anpassats med en modulär studio för live-streaming och bekväma möjligheter att producera podcast.

Studion är fullt utrustad med kamera- ljus- och ljudteknik för att snabbt kunna etablera en live-stream för den som behöver kommunicera till kunder och kollegor på ett professionellt sätt, och med den geografiska placeringen precis i hjärtat av Gävle ligger denna lösning nära tillhands för majoriteten av Gävles företagsliv.

Att producera ett digitalt möte eller ett digitalt event är ingenting nytt för Thomas Savolainen, som i över 15 år dedikerat sitt liv åt event, publik och digital underhållning och har senaste åren arbetat med ett brett utbud av produktioner, vissa produktioner med miljoner tittare över hela världen.

-Vi har alla på väldigt kort tid visat vår förmåga att anpassa oss efter förändringar vilket har resulterat i ett uppsving av alternativa kommunikationslösningar som många företag redan använder sig av flitigt. Fortsätter Thomas.

Studio Bankvalvet består utöver Thomas Savolainen av Theo Knez, Fredrik Ohlson & Nils Westberg. Tillsammans med ett stort kontaktnät inom Streaming- TV- och eventbranschen.

För mer information om Studio Bankvalvet, besök studiobankvalvet.se

Kontaktinformation
Thomas Savolainen
Studio Bankvalvet i Gävle HB.
kontakt@studiobankvalvetgavle.se