Två exklusiva och unika sommarkonserter tillsammans med Miss Li och Thomas Stenström sommaren 2023. Premiär blir det på Sofiero Slott i Helsingborg den 29 juli och på Stenungsbaden den 11 augusti. Det blir två unika sommarkvällar med två av landets folkkäraste artister och deras underbara band som tillsammans kommer att bjuda in till oförglömliga och fantastiska dagar på några av Sveriges vackraste utomhusarenor!

Miss Li & Thomas Stenström sommarkonserter lördag den 29 juli på Helsingborg, Sofiero Slott och fredag den 11 augusti Stenungsbaden. (Spelordningen kommer att växlas mellan artisterna på respektive ort där Stenström öppnar upp Sofiero Slott och Miss Li på Stenungsbaden).

Biljetterna är släppta via www.nojet.se

Miss Li har under de senaste åren tagit en välförtjänt plats som en av Sveriges mest folkkära artister med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna och utsålda turnéer runt om i landet. Under hösten 2021 släppte Miss Li det kritikerhyllade albumet ”Underbart i all misär”. Våren 2022 följde Miss Li upp framgångarna med singeln ”X” som ett halvår senare fortfarande ligger etta på svenska radiolistan och Svensktoppen. Från att de senaste släppen ha läst Instruktionsboken, varit Komplicerad, behövt gå i Terapi så var det under hösten 2022 dags för Miss Li att Hälsa Gud. Nya singeln ”Hälsa Gud” är skriven tillsammans med Miss Lis ständiga vapendragare Sonny Gustafsson, som också producerat den.

Under 2022 utnämndes Miss Li till Årets kvinnliga artist på Rockbjörnen. Förgående år belönades Miss Li med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och blev tillskriven titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist.

Miss Li fångar publiken med kraft, lekfullhet och intensiv scennärvaro. Hon är en artist i ständig utveckling som berör både på djupet och i stunden. Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och slutsålda turnéer så är Miss Li ständigt aktuell på den svenska popscenen.

Thomas Stenström har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

2022 var ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet “utsålt” var gemensam nämnare på såväl Avicii Arena och Scandinavium som Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio och Museiparken i Uddevalla där han bjöd på en unik konsert tillsammans med Newkid. Framgångssagan fortsatte sedan in i 2023 – han startade året med att sälja slut Cirkus i Stockholm följt av fyra utsålda gig på Pustervik i Göteborg. Stenström har blivit både Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad och gjort storslagen succé med sin Dreamer Tour runtom i landet.

NÖJET KONSERT i samarbete med ALL THINGS LIVE

Läs mer via: www.nojet.se
Press: www.werecki.com

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY
Presskontakt: Rickard Werecki pr@werecki.com