Nedan förklarar vi vidare om varför en mössa med tryck är ett måste för dig som älskar att bära en mössa på huvudet.

Mössor finns i alla former, modeller och färger

Det finns mössor i ett brett sortiment, i olika modeller och olika färger. Trots det kan man vilja ha något alldeles extra. Man vill ha något som sticker ut, något som visar vem du är. Den möjligheten har du genom att sätta ditt eget tryck på mössan.

Mössor med tryck för alla åldrar

Tryck på mössan gör det personligt och fint - vare sig man är barn, ungdom eller vuxen så passar det att ha en fin mössa med tryck på.

Mössa för företaget eller föreningen

Ska man som företag eller förening köpa mössor med tryck kan det vara smidigt att göra det där man kan köpa många samtidigt. Oftast får du ett bättre pris per styck ju fler du köper och dessutom kan du ju sätta samma tryck på alla mössor.

Är det till företaget kanske ni vill ha företagets namn på mössorna? Detsamma gäller för klubbar eller föreningar. Ni köper så många mössor ni behöver och sätter det tryck ni önskar på det.

Med tryck eller brodyr - du väljer!

Man behöver inte just sätta ett tryck om man inte vill det. Istället kan man köpa en mössa som är broderad.

Vill man ha ytterligare lite extra är det inte fel att göra ett tryck med reflex. Reflexer räddar liv och kan man bör man ha de på så många ställen som möjligt.

Välj rätt återförsäljare

Det är en väldigt stor skillnad på kvaliteten på mössor. Köper du en mössa från ett företag som vet vad de sysslar med så kommer du få bra kvalitet på mössan. En sådan mössa går inte att jämföra med enkla mössor av tyg utan någon stoppning.

Satsa på kvalitet

För att hålla dig varm och få den standard du vill är det bättre att köpa bra kvalite direkt. Även fast det kostar mer, så lönar det sig nästan alltid i längden.

Dessutom är det bättre för miljön att köpa kvalite direkt som håller än att behöva köpa nya stup i kvarten.

Leta efter rätt företag

Ska man ha en mössa med tryck så gäller det att hitta ett företag som både har bra kvalite och erbjuder tryck. Alla företag gör inte det så ibland kan det krävas att du letar runt ett tag. Pris, kvalitet, leverans och om de erbjuder tryck är alla viktiga parametrar att hålla koll på.

Om du ska beställa en större mängd mössor kan du be om ett provexemplar. Många företag som erbjuder mössor med tryck erbjuder sina kunder att testa en eller ett par mössor först för att se om det passar. Ta denna möjlighet i så fall för att minska risken för att du blir missnöjd med dina mössor.

Ett sista ord…

För dig som tycker om att bära en mössa är det en utmärkt ide att köpa en mössa med tryck på. Ännu bättre är det köpa in mössor till alla medarbetare på jobbet eller i din förening. Då syns ni på ett roligt sätt samtidigt som ni marknadsför ert företag.

Tänk också på att köpa mössor av hög kvalitet. Om mössorna inte är robusta, tåliga eller håller värmen kommer medarbetarna låta dem ligga kvar i garderoben utan att göra någon nytta alls vilket såklart inte är meningen.