Nu har vi sett dem två första filmerna i högsta kvalitet, och det var mycket bättre än vad dvd format. Vilket säger sig självt.

Spider-Man svingar förbi hus, bilar och samhällets gator i bättre ljud & bild. Kan säga att han verkar gilla det. Filmen får en bättre upplevelse och känns mycket roligare att kolla på.

Effekterna blir mycket, mycket bättre och färgen på spindelmannen blir mycket.

Känns ingen mening om att berätta handlingarna om filmerna, eftersom typ alla har redan sett filmerna, men drar det ändå.

Spider-Man 1:

Tobey Maguire spelar den blyge och plugg tönten Peter Parker som är i hemligt förälskad i en barndomsvän Mary Jane (Kristen Dunst) och under ett studiebesök på ett forsknings stadium så blir Peter biten av en radioaktiv spindel, som ger honom super krafter. Men med stora krafter medföljer även stort ansvar, men Peter lär sig med tiden att hantera sina krater. Men även annan person som har fått "krafter" är forskaren Norman Osborn (Willem Dafoe)som spelar den galna Green Goblin.

Spider-Man 2:

Två år har gått sedan den blyge Peter Parker (Tobey Maguire) drabbades av olyckan som kom att förändra hans liv och som gav honom en alldeles speciell gåva/förbannelse.
Han försöker leva sitt liv i stillhet med studier och med sin hemliga identitet som superhjälte. En balans att kunna göra bägge sakerna. Men inte får han vila efter ett test går helt fel när Otto Octavius (Alfred Molina) blir reinkarnerad till den vansinnige och flerarmade Dr. Octopus, med fyra robot armar.

Ett måste att se på skarp bild och ljud.